BT Public RelationsGallery 
News
 
Trei japonezi premiati de Fundatia Culturala Romana

Fundatia Culturala Romana si PricewaterhouseCoopers anunta decernarea Premiului pentru contributia exceptionala la mai buna cunoastere a culturii si civilizatiei romanesti in lume reprezentantilor Societatii Japonia-Romania - domnul Chiharu Igaya, doamna Akiko Igaya si domnul Youichirou Ohmachi.

Societatea Japonia-Romania are meritul de a fi organizat Anul Romanesc in Japonia in 1998, suita de manifestari culturale care s-a bucurat de mare succes.

Societatea Japonia-Romania (The Japan-Romania Society) a fost infiintata in 1994 sub presedintia domnului Tsutomu Hata, fost prim-ministru al Japoniei. Scopul principal al societatii este acela de a promova prietenia dintre cele doua popoare, roman si nipon.

Ceremonia de decernare a premiului va avea loc la sediul Fundatiei Culturale Romane din Aleea Alexandru nr. 38, astazi, la ora 18.00, si face parte din programul Premiile Fundatiei Culturale Romane - editia 2000, realizata in colaborare cu PricewaterhouseCoopers, companie internationala din domeniul serviciilor de consultanta.


©Romania Libera, 8 februarie 2001